GLUTENFRI Boller
Hos Palæo går vi ind for konceptet om stenalderkost og er helt vilde med glutenfri alternativer. Det kan godt være lidt af en jungle med stenalderkost og det glutenfri univers, og derfor har vi gjort det enkelt og nemt for dig.
Vi vil gerne fremme den gluten -og laktosefrie livsstil og gøre det nemt for dig at tage dette valg, derfor kan du nemt og hurtigt bestille forskellige varer på vores hjemmeside. Du kan hurtigt tage et kig i vores udvalg af glutenfri produkter i vores menu.
INSPIRATION TIL LÆKRE GLUTENFRI BOLLER
Der er mange måder at gøre dine glutenfri boller ekstra lækre. Det kan især være lækkert med forskellige grøntsager som gulerødder, eller du kan gøre dem ekstra velsmagende ved at tilsætte forskellige nødder.
Skal du til at kaste dig ud i at lave glutenfri boller, er det værd at bruge en opskrift, hvor der indgår loppefrøskaller. Loppefrøskaller er et mirakel af en ingrediens, når det gælder alt vedrørende glutenfri bagning. Bruger du glutenfri mel, kan udfordringen ligge i, at dejen ikke binder. Det er her loppefrøskaller er dit hemmelige våben, således at vandet binder sig.
Hovedreglen er som oftest, at hvis det har et højt fiberindhold, har det en formidabel evne til at binde vand i for eksempel boller. En anden ingredients der kan være essentiel i glutenfri bagværk, er quinoafrø. Med dets høje proteinindhold og det faktum, at man kan bruge det i adskillige glutenfri opskrifter, er den et godt bekendtskab.
PALÆO’S TAKE PÅ DE PERFEKTE BOLLER
Hos Palæo er vi store fortalere for stenalderkost og vores grundprincipper går på at undgå forarbejdede kulhydrater eller raffineret sukker. Friske råvarer og grøntsager, frugt og nødder er vi kæmpe tilhængere af at bruge i vores mad og mere specifikt i vores boller.
Fik du nogle gode tips til, hvordan næste omgang boller skal laves? Mangler du mere inspiration til specifikke retter, kan du besøge os i vores forskellige restauranter i København. Vores menu er udelukkende med glutenfri muligheder, så der er frit valg.
Gør dit helbred en tjeneste, eller følg med i rejsen på de mange muligheder, der er i vores glutenfri univers